Коваленко – кращий гравець серпня

Воротар соснівського «Рочина» Анатолій Коваленко став кращим гравцем серпня. За Анатолія свій голос віддали майже половина опитаних вболівальників клубу.

Нагадаємо, на офіційному сайті «Рочина» (fcrochyn.com) проводилося опитування уболівальників щодо кращого гравця нашої команди у серпні. Таке опитування стане традиційним, а найкращий гравець місяця отримуватиме пам’ятний подарунок від керівництва ФК «Рочин».

Кращим гравцем серпня уболівальники визнали нашого голкіпера Анатолія Коваленка, який набрав 43,7 % голосів уболівальників. Коваленко цілком заслужено переміг, адже провів в серпні чимало вдалих поєдинків і в чемпіонаті області, і в чемпіонаті України серед аматорів. Особливо варто відзначити його неперевершені сейви у грі в Ужгороді з ФК «Минай».

Друге місце в опитуванні виборов півзахисник Віталій Кашуба, який запам’ятався уболівальникам своєю яскравою технічною, а головне результативною грою. Саме він забив переможний гол у вже згаданій грі з «Минаєм», а також відзначився результативним ударом в Гійче.

На третьому місці в опитуванні – форвард Іван Данилюк.

Вітаємо Анатолія Коваленка з перемогою у конкурсі та побажаємо і далі радувати прихильників «Рочина» своєю надійною грою.

Прес-служба ФК «Рочин»