«Галичина» – «Рочин». Прев’ю

У середу, 18 жовтня, соснівський «Рочин» зіграє у Великому Дорошеві пропущену гру чемпіонату області з місцевою «Галичиною». Початок матчу юнацьких складів о 13:00, а дорослих о 15:00.

Команди зараз знаходяться на діаметрально протилежних місцях в турнірній таблиці: «Рочин» – на другому, «Галичина» – на останньому. Незважаючи на це, гра першого кола між цими командами довела, що дивитися на турнірну таблицю не треба нікому.

Нагадаємо, у першому колі «Рочин» зіграв з «Галичиною» в нульову нічию. Тоді соснівчани створили біля воріт суперників дуже багато гольових моментів, але рахунок так і не відкрили. Цих втрачених два очки уболівальники пам’ятають до сьогодні, бо саме цих очох може не вистачити «Рочину» для здобуття золотих нагород…

Минулої неділі «Галичина» програла 1:5 від «Демні». Хоча «Демня» у цій грі не мала легкої прогулянки, бо до 71 хвилини рахунок був 1:1. Єдиний гол в складі команди з Великого Дорошева забив Олександр Єпіфанов – вихованець, до слова, червоноградського футболу.

«Рочин», нагадаємо, минулої суботи переміг на виїзді ФК «Калуш», зміцнивши свої лідерські позиції в Аматорській Лізі України. Варто відзначити, що в чемпіонаті області «Рочин» здобув дев’ять (!!!) перемог поспіль. Останній раз соснівчани втрачали очки ще практично чотири місяці тому – 25 червня в Миколаєві, зігравши з рахунком 2:2 з місцевою командою.

P.S. Організовується виїзд уболівальників о 10:30 від ОМЕГИ-ЛЮКС з Червонограда, 10:45 – з Соснівки.

Прес-служба ФК «Рочин»