Переграли, але не дотиснули (ВІДЕО)

Соснівськитй «Рочин» втратив два очки у матчі 6 туру чемпіонату України серед аматорів. Команда Володимира Підкіпняка, попри тотальну перевагу, так і не змогла дотиснути свого суперника. У Хмельницькому місцевий футбольний клуб та «Рочин» голів не забивали – 0:0.

До Хмельницького соснівський «Рочин» приїхав у статусі фаворита. Навіть головний тренер  господарів Сергій Жицький не приховували того, що «Рочин» – потужна команда, з якою доведеться грати «другим» номером. Як виявилося згодом, ФК «Хмельницький» виявився не єдиною проблемою для «Рочина». Технічнішим та майстернішим гравцям «Рочина» довелося на грати на дуже складному та в’язкому газоні, який значно гальмував атаки команди гостей.

З перших хвилин поєдинку одразу відчувалося, що клас команди з Соснівки є вищим. Втім, дефекти поля і не надто вдала гра в атаці ніяк не дозволяла фавориту матчу створити велику кількість небезпечних моментів у першому таймі. Чимало потенційної загрози біля воріт господарів виникало після штрафних та кутових, однак витиснути максимум гостям не вдавалося. Один з найреальніших моментів для взяття воріт у першому таймі втратив Андрій Кохман. З хорошої позиції нападник «Рочина» пробив в лічених від стійки сантиметрах.

Господарі поля за увесь перший тайм намагалися гідно протистояти супернику і їм це вдалося. Незважаючи на те, що господарі біля воріт Анатолія Коваленка не створили абсолютно нічого, команда Сергія Жицького старалася не програвати боротьбу в центрі поля і без ризиків бігти в атаку.

У другому таймі перевага гостей з Соснівки стала відчутнішою. Небезпечних моментів біля воріт господарів побільшало, а з кожною зіграною хвилиною натиск команди Володимира Підкіпняка зростав. Стовідсотковий шанс вивести «Рочин» вперед втратив Кохман. Після передачі Данилюка Кохман вискочив сам на сам з голкіпером, проте переграти його не зумів. Ще більше освіжилася гра «Рочина» після виходу на поле Болкіта. Максим явно освіжив гру своєї команди, часто брав ініціативу на себе, однак з завершальним пасом були проблеми.

Освіжив гру «Рочина» в атаці і вихід Деви. В одному з епізодів Дева отримав неприємний удар по ногах, за що арбітр суворо показав гравця господарів Артема Гайдаша, показавши йому червону картку. У чисельній більшості «Рочин» виглядав ще впевненіше в атаці, проте старі проблеми, а саме дефекти поля, завершальні удари чи передачі, давали про себе знати.

Що цікаво, при тотальній перевазі «Рочин» міг отримати гол у власні воріт. Гравць «Хмельницького», що вийшов на заміну Андрій Зощук, з вбивчої позиції примудрився пробити мимо.

Усі атаки «Рочина» до завершення матчу та в компенсований арбітром час нагадували справжній штурм. Втім, усі старання лідера чемпіонату України серед аматорів не увінчалися успіхом. Матч завершився «сухою» нічиєю з рахунком 0:0.

У середу, 27 вересня, «Рочин» зіграє важливий матч чемпіонату Львівщини проти «Юності» з Верхньої Білки. Початок матчу на стадіоні «Шкільний» у Соснівці – 16:30. Матч юнацьких складів команд розпочнеться о 14:30.

Чемпіонат України серед аматорів. Група 1. 6 тур

Хмельницький, стадіон «Поділля», 150 глядачів

ФК «Хмельницький» – «Рочин» (Соснівка) – 0:0

ФК «Хмельницький»: Дробний, Алєксєєв, Романюк, Яремчук, Панасенков, Середюк, Гайдаш, Бегашов, Олексюк, Богославський

На заміну виходили: Зощук, Даценко, Семенчук, Ковальов, Савера

«Рочин»: Коваленко, Домальчук, Іванишин, Портянко, Дмитрух, Богданов, Найдишак, Яструб, Данилюк, Кашуба, Кохман

На заміну виходи: Цюпка, Дева, Болкіт

Попередження: Панасенков, 31, Середюк, 49, Семенчук, 84, Олексюк, 90+4 – Кохман, 45+2, Данилюк. 58

Вилучення: Гайдаш, 77 (груба гра)

Арбітри: М. Байдюк (Чернівецька обл.)

Асистенти арбітра: О. Горбатюк (Чернівці), О. Макарець (Житомир)

Спостерігач арбітражу: Ю. Козачук (Вінниця)

Прес-служба ФК «Рочин»