Післямова

Головний тренер «Рочина» Володимир Підкіпняк та наставник «Агробізнеса» Андрій Донець поділилися враженнями від товариського матчу, у якому «Рочин» зазнав поразки з рахунком 1:5.

Володимир Підкіпняк, головний тренер ФК «Рочин»

Звичайно, що результат цієї гри нас не радує. Хоча рахунок і не відповідає перебігові подій на полі. Після першого тайму було 0:0, в першій половині гри, як на мене, ми виглядали дещо краще, ніж суперники. У другому таймі, мабуть, далися взнаки навантаження, які гравці отримують на тренуваннях. Крім того, у нас декілька гравців лише входять в роботу після травм. В другому таймі гравці з Волочиська зробили п’ять ударів в площину наших гворіт і всі удари, як кажуть, залетіли у наші ворота. Воротар Михайло Грицаль не виручив у жодному моменті. В ФК “Агробізнес” є два повноцінних склади, ми не витримали у другому таймі темпу гри. Як це часто буває у футболі, команда хотіла відігратися, почала розкриватися, пропустивши при цьому ще більше. Проблемні ділянки гри “Рочина” були помітні і в попередніх матчах, проте саме сьогодні на фоні лідера другої ліги ці проблеми в грі стали очевидними. Нам бракує кадрового підкріплення, ми не можемо взяти в команду сильних гравців, адже всі вони мають діючі контракти з іншими клубами. Ми змушені брати молодих гравців обласного рівня, надіючиь, що вони заграють саме в “Рочині”.

Андрій Донець, головний тренер ФК «Агробізнес»

Я задоволений сьогоднішнім спарингом, адже ми провели гру на чудовому полі стандартних розмірів з хорошою командою. Не варто звертати уваги на результат матчу, бо на полі точилася рівна гра. В “Рочина” в другому таймі вийшов другий склад. тому нам вдалося довести свою перевагу. Якби “Рочин” зараз виступав у другій лізі чемпіонату України, то, я думаю, знаходився би у лідируючій групі.

Прес-служба ФК  «Рочин»