«Рочин» – «Гірник». Прев’ю

У неділю, 17 вересня, “Рочин” в Соснівці зіграє чергову гру Прем’єр-Ліги Львівщини з новояворівським “Гірником”. Початок матчу юнацьких складів о  14:00, а дорослих о – 16:00.
Соснівчани, беручи участь у трьох турнірах, проводять по три гри у тиждень. Тому перед виїздами у Коломию і Хмельницький, мабуть, гравці основи “Рочина” у грі з «Гірником» отримають певний перепочинок, а гравці, які мають мало ігрової практики, зможуть проявити себе.

У грі першого кола у Новояворвську повністю домінували гравці “Рочина”, втіливши свою перевагу у два голи. “Рочин” веде запеклу боротьбу за звання чемпіона Львівщини з ФК “Миколаїв”, тому у грі з “Гірником” просто зобов’язаний брати три очки. Чи не кожна команда вважає для себе за честь відібрати в “Рочина” очки, граючи від оборони.

Гра з «Гірником», мабуть, буде теж нелегкою – доведеться руйнувати щільний захист гостей. Незважаючи на це, останнім часом гравці “Рочина” з таким завданням успішно справлялися. Отже, чекатимемо результативної гри від “Рочина” і у грі проти команди з Новояворівська.

Прес-служба ФК «Рочин»