Тут виховують чемпіонів

Команда “Рочин-ДЮСШ №2” (старший тренер – Василь Гавалко) цього сезону бере участь у чемпіонаті Львівської області серед учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл, який проводить Міністерство освіти і науки України спільно з Федерацією футболу Львівської області.

Після осінньої частини змагань команда “Рочин-ДЮСШ №2” (гравці 2003/2004 р. н.) лідирує у своїй групі. Змагання проходять у чотирьох групах, дві кращі команди з кожної групи виступатимуть у фінальному етапі, в якому змагатимуться вісім команд. Серед дітей 2005/2006 р. н. “Рочин-ДЮСШ №2″ посідає третє місце у своїй групі, також маючи хороші шанси вийти у фінальну частину чемпіонату. Відзначимо, що у сезоні 2017/2018 команда”Рочин-ДЮСШ №2” здобула бронзові медалі чемпіонату області серед ДЮСШ серед гравців 2004/2005 року народження.

Нагадаємо, що нещодавно “Рочин-ДЮСШ №2” (тренер – Віталій Заяць) став переможцем турніру, присвяченого пам’яті тренера Ярослава Мурованого. Турнір проходив під патронатом гравця збірної України Миколи Морозюка, який є вихованцем червоноградської ДЮСШ №2. Взагалі ця спортивна школа є багатою футбольними талантами. У винниківському “Русі” зараз виступає ще один вихованець ДЮСШ №2 – екс-гравець львівських “Карпат” та юнацької збірної України Іван Лобай, який теж відвідав турнір пам’яті Ярослава Мурованого. В команді “Динамо” (U-16) Київ зараз виступає Ігор Гук, який колись теж займався у ДЮСШ №2.

Як бачимо, наша земля багата футбольними талантами. Нагадаємо що опікується дитячими командами “РОЧИН-ДЮСШ №1” та “РОЧИН-ДЮСШ №2” Назарій Білобран – місцевий підприємець, який добре розуміє важливість здорового розвитку дітей – нашого майбутнього.