«Рочин» зіграє з польським «Рухом»

У суботу, 3 лютого, “Рочин” на львівському стадіоні “Сокіл” зіграє товариську гру з польським клубом “Рух” (Високе-Мазовецьке). Початок матчу – 16:00.

Клуб “Рух” (Високе-Мазовецьке) був заснований в 1955 році. Під назвою “Рух” команда виступала до 1957 року, після чого змінювала назву декілька разів: LZS, Społem, LKS (Народний спортивний клуб), Інтер клуб спортивного руху, Рух КС-Mlekovita. Врешті-решт, у 2010 році повернуто історичне ім’я – “Рух Високе Мазовецьке” .

З сезону 2012/2013 рр. муніципальний спортивний клуб “Рух Високе Мазовецьке” виступає в класі “А” Підляського воєводства. На сьогоднішній день наші суперники очолюють турнірну таблицю чемпіонату Підляського воєводства, іншими словами – четвертого польського дивізіону. Головним тренером “Руху” є українець Микола Дремлюк, який виступав в складі команд “Дніпро” (Черкаси), ПФК “Олександрія”, “Арсенал” (Біла Церква).

Для соснівського «Рочина» це буде другий спаринг після виходу команди з відпустки. Нагадаємо, у першому спарингу «Рочин» з рахунком 3:2 переміг «Верес» U-19.