«Рочин» – «Кордія». Прев’ю

У четвер, 24 серпня, соснівський «Рочин» зіграє свій другий матч у чемпіонаті Львівщини після літньої відпустки. Соснівчани у Червонограді на стадіоні «Шахтар» приймуть «Кордію» з села Мурованого. Початок матчу о 17:00.

Після літньої відпустки команда Володимира Підкіпняка провела уже чотири поєдинки і в жодному з них не зазнала поразки. Результат майже стовідстковий – три перемоги та одна нічия. Одну з яскравих своїх перемог «Рочин» здобув якраз у чемпіонаті Львівщини, коли у Демні розгромив місцеву команду з рахунком 4:1. Як то кажуть, результат у цьому матчі сказав за все.

Розгромна перемога над «Демнею» для «Рочина» виявилася дуже важливою в тому плані, що попри невдалий старт чемпіонату, соснівчани, обігравши прямого конкурента у боротьбі за медалі, якраз і продовжили боротьбу за призові місця. Для того, щоб претендувати на боротьбу за чемпіонство, «Рочину» бажано обігрувати усіх своїх суперників до завершення чемпіонату. Відповідно, у і матчі проти «Кордії» з Мурованого вболівальники «Рочина» від команди очікують лише перемоги. Цього дня вони святкуватимуть 26-ту річнию Незалежності України, а відтак святковий настрій їм бажаний і після завершення футбольного матчу.

У матчі першого кола Прем’єр-ліги Львівщини «Кордії» вдалося відібрати очки у «Рочина». Дощовий футбол з суддівськими помилками у Мурованому завершився без голів – 0:0. «Рочин» у цьому матчі забив не один гол у ворота суперника, однак «люди в чорному» у цих епізодах вбачали порушення правил. Незважаючи на це, вищезгаданий матч уже історія. Його згадувати уже немає сенсу. «Рочин», підсиливши склад у літнє міжсезоння, уже демонстуває сильніший, і, що найголовніше, стабільніший футбол. Головне завдання для господарів поєдинку уникнути неооцінки суперника, постаратися забити швидкий гол та довести на полі свій вищий клас над суперником.

У день матчу «Рочин» – «Кордія» на стадіоні «Шахтар» також відбудеться дитячий футбольний турнір, у якому вшанують світлу пам’ять тренера-викладача червоноградської ДЮСШ №2 Ярослава Мурованого. У неділю, 27 серпня, йому б виповнилося лише 60…

Участь у турнірі візьмуть юні футболісти 2004-2005 років народження. За головний кубок турніру між собою змагатимуться СДЮШОР №4 (Львів), ДЮСШ (Пустомити), нововолинська ДЮСШ, а також червоноградська ДЮСШ № 2. Турнір розпочнеться в 11:00, а нагородження переомжців та призерів змагань заплановане на 15:00.

Прес-служба ФК «Рочин»