«Рочин» – «Кристал». Прев’ю

У неділю, 29 квітня, “Рочин” зіграє календарну гру Чемпіонату України серед аматорів з чортківським “Кристалом”. Гра відбудеться на червоноградському стадіоні “Шахтар” ім. П. Олійника. Початок – 16:30.

Команди знаходяться на протилежних полюсах турнірної таблиці . Соснівчани, безумовно, прагнутимуть лише перемогти у цій зустрічі, щоб повернути перше місце у Групі «1». У першому колі на виїзді соснівчани в Чорткові впевнено перемогли «Кристал» з рахунком 4:0. Двома голами тоді відзначився Максим Болкіт, ще влучні удари в активі Назара Цюпки та Олексія Найдишака.

«Кристал» тренує відомий фахівець Василь Івегеш, який досяг певних успіхів з ФК «Тернопіль». В міжсезоння команда поповнилася декількома досвідченими футболістами.  То ж таке поєднання молодості і досвіду під керівництвом досвідченого тренера рано чи пізно може принести чортківській команді результат. Будемо сподіватися, що «Кристал» тішитиме своїх уболівальників вже після гри з «Рочином». А поки що «Кристал» в другій частині чемпіонату зазнав двох поразок. Вдома чортківська команда з рахунком 0:3 поступилася ФК «Калуш» та в Теребовлі зазнала поразки від місцевої «Ниви» – 0:2.

Свою наступну гру «Рочин» проведе теж в Червонограді. У півфіналі Кубка України серед аматорів в середу, 2 травня, «Рочин» прийматиме «ЛНЗ-Лебедин» (Черкаська обл.)

Крім матчу «Рочин» – «Кристал»,  в 13 турі зіграють:

ФК Калуш – ФК Малинськ

Покуття (Коломия) – ОДЕК (Оржів)

Нива (Теребовля) – ФК Хмельницький

Арбітри матчу

Арбітр: Подригуля С. В. (Луцьк), асистенти арбітра:  Матковська М. В. (Хмельницький), Рачинська І. Р. (Чернівецька обл.), четвертий арбітр:  Файда В. О. (Львів), спостерігач арбітражу:  Папірович В. Г. (Хмельницький).

Прес-служба ФК «Рочин»