«Сокіл» – «Рочин». Прев’ю

Окрім Чемпіонату та Кубка України серед аматорів, “Рочин” цього року також виступатиме і Кубку Львівської області, яким наша команда володіла у 1999 році. Тоді на провідних ролях в соснівській команді в ролі гравців були Ігор Смолинець, Олег Смолинець, Володимир Підкіпняк, Василь Ляшук – люди, які і зараз творять історію “Рочина”.

У середу, 8 серпня, “Рочин” в 1/8 фіналу Кубка Львівщини на виїзді зіграє у Великих Глібовичах (Перемишлянський район) з місцевим “Соколом”, який у попередньому етапі здолав у серії пенальті команду “Сокіл” (Сокільники). Початок матчу – 17:00.

Для “Рочина” цей кубковий поєдинок відбуватиметься на тлі двох складних ігор Чемпіонату України серед аматорів. Нагадаємо, що минулої неділі “Рочин” вдома у доволі цікавому поєдинку з рахунком 3:2 здолав команду “Покуття” (Коломия), а вже наступної неділі, 12 серпня, на “Рочин” чекає непроста гра на виїзді з ФК “Ужгород”. Звичайно, “Рочин” за класом на голову є вищим від команди з Великих Глібовичів, яка виступає у другій лізі обласного чемпіонату, але кубкові протистояння, особливо ті, які складаються з одного поєдинку, часто проходять у запеклій боротьбі.

Гортаючи пожовклі від часу довідники, можна побачити, що Великі Глібовичі стабільно були представлені своєю командою у різних лігах обласних змаганнях ще з радянських часів. Стосовно ж сьогодення, то у сезоні 2018 року “Сокіл” виступає доволі вдало – після першого кола посідає друге місце в Групі “Б” другої ліги Чемпіонату Львівщини.

У середу у в 1/8 фіналу Кубка Львівщини також зіграють:

Сокіл (Великі Глібовичі) – Рочин (Соснівка)

ФК Самбір – СКК Демня

Юність (Верхня Білка) – Енергетик (Добротвір)

Гірник (Новояворівськ) – ФК Миколаїв

СФК Муроване – Фенікс-Стефано (Підмонастир)

ФК Мостиська – ЛСК Погонь (Львів)

Карпати (Камянка-Бузька) – Юність (Гійче)

Темп (Відники) – Локомотив (Рава-Руська)