Спаринг з «Карпатами» U-19

Сьогодні, 18 березня, “Рочин” зіграє товариський матч з львівськими “Карпатами” (U-19). Гра відбудеться у Винниках о 12:00. Спаринг між цими командами планувався ще 9 лютого, але через складні погодні умови не відбувся.

Соснівчани зіграють вже сьому тренувальну гру в рамках підготовки до сезону 2018 року. Нагадаємо, що “Рочин” переміг рівненський “Верес” (U-19) – 3:2, поступився “Руху” з польського містечка Високе-Мазовецьке з рахунком 2:3, переміг ФК “Львів” – 1:0, з рахунком 1:5 поступився лідеру другої ліги “Агробізнесу” з Волочиська, зіграв у нічию 3:3 з ФК “Малинськ” та розгромив “Фенікс-Стефано” (Підмонастир) – 6:0.

“Карпати” (U-19), яких тренує відомий у минулому воротар Андрій Тлумак, в цьому році вже зіграли дві офіційні гри в чемпіонаті України серед дев’ятнадцятирічних футболістів, здобувши дві перемоги з великим рахунком.  На виїзді юні “карпатівці” розгромили ровесників з одеського “Чорноморця” – 5:0 та вдома 3:0 обіграли “Сталь”. На сьогодні “Карпати” посідають третю сходинку у турнірній таблиці Чемпіонату України (U-19), відстаючи на два очки від “Шахтаря” та на п’ять – від “Динамо”.