Матч пам’яті Ігоря Пилипчука

У Соснівці, що на Львівщині, відбувся дев’ятий за ліком матч пам’яті народного депутата Ігоря Пилипчука. Футбольний поєдинок, у якому зустрілися юні гравці соснівського «Рочина» та винниківського «Руху», завершився перемогою юних «рухівців».

Винниківчани у цьому матчі хоч і святкували переконливу перемогу над суперником (6:1), однак найважливіше у цей день було вшанувати пам’ять Ігоря Пилипчука. Що цікаво, вперше у матчі пам’яті Ігоря Пилипчука зіграли діти. Раніше участь брали не тільки ветерани провідних аматорських команд України, а й професійні команди, серед яких був харківський «Металіст» Мирона Маркевича.  Усі учасники матчу пам’яті Ігоря Пилипчука отримали пам’ятні подарунки серед яких кубки, грамоти та медалі.

P.S. Народний депутат України Ігор Пилипчук загинув у 2009 році в горах Гімалаях під час встановлення прапора України з нагоди проведення ЧЄ-2012. Він був уродженцем м. Соснівки Львівської області. Шість років тому рішенням Червоноградської міської ради йому було присвоєно звання «Почесний громадянин Червонограда». Щороку у шахтарському містечку Соснівка проводять футбольний матч пам’яті Ігоря Пилипчука, який організовує його брат Павло.

Прес-служба ФК «Рочин»