«Фенікс-Стефано» – «Рочин». Прев’ю

У середу, 6 вересня, соснівський «Рочин» вперше у своїй історії зіграє у селі Підмонастир, що у Перемишлянському районі. Суперником нашої команди буде місцевий «Фенікс-Стефано». Матч дорослих складів обох команд розпочнеться о 17:00.

Гра між «Рочином» та «Феніксом-Стефано», як кажуть, буде грою за шість очок. Справа в тому, що в турнірній таблиці команди розділяє лише одне очко. Якщо реально дивитися на стан речей, то лише переможець цієї гри зможе скласти конкуренцію «Миколаєву» у боротьбі за золоті медалі. Стосовно гри між цими колективами у першому колі, то її можна назвати «не шукайте логіки в футболі»… Адже тоді у першому таймі «Рочин» створив безліч гольових моментів біля воріт гостей. Особливо варто відзначити момент на 24-ій хвилині гри, коли Максим Болкіт після сольного проходу правим флангом зробив передачу на лінію воротарського майданчика, звідки Андрій Дева пробив прямо в руки воротареві гостей.

«Фенікс-Стефано» у свою чергу використав свої моменти, як кажуть, на 100%. Спочатку воротар соснівчан Михайло Грицаль допустився помилки, пропустивши гол між руками, а потім після кутового гравці «Рочина» втратили на мить концентрацію уваги і пропустили другий гол. Другий тайм теж пройшов при перевазі «Рочина», але це був явно не день соснівської команди.

Сьогоднішня гра має розставити все на свої місця, адже від зустрічі цих команд у Червонограді багато чого змінилося. Сьогодні за «Рочин» зможуть дебютувати новачки команди –  захисник Віталій Дмитрух, який прийшов з винниківського «Руху» та півзахисник Сергій Трикош, що виступав за луцьку «Волинь». Одну з центральних ігор чемпіонату між «Феніксом-Стефано» та «Рочином» довірено обслуговувати арбітру Руслану Хомину.

Прес-служба ФК «Рочин»