ФК «Львів» – «Рочин»: післямова

Головні тренери ФК «Рочин» та ФК «Львів» Володимир Підкіпняк та Андрій Чіх відповідно поділилися враженнями від товариського матчу, у якому «Рочин» святкував мінімальну перемогу з рахунком 1:0.

Володимир ПІДКІПНЯК, головний тренер ФК “РОЧИН”:

Кардинальних висновків про готовність нашої команди до сезону з сьогоднішньої гри робити ще не можна. Адже ні ми, ні ФК “Львів”, власне, не форсуємо підготовку до сезону. Ми лише входимо в тренувальний процес. Звичайно, приємно перемагати, проте сьогодні ми побачили не лише сильні, але й слабкі сторони у своїй грі. Були відрізки матчу, які сподобалися, були моменти, над якими ще потрібно працювати. Ми перебуваємо в пошуках гравців, які би підсилили нашу гру. Наступний спаринг-матч ми проведемо у суботу, 24 лютого, з “Агробізнесом” (Волочиськ).

Андрій ЧІХ, головний тренер ФК “ЛЬВІВ”:

На зборах наша команда працює вже четвертий тиждень. Ми перевіряємо новачків, формуємо нову команду, адже ФК “Львів” покинуло троє гравців основного складу. Сьогоднішній спаринг з “Рочином” для нас був хороший: ми побачили те, що хотіли побачити. Зараз ми більше працюємо над силовою підготовкою, готуючись до зборів на Закарпатті, на які відправимося 26 лютого. Що стосується “Рочина”, то ця команда багато років виступає в чемпіонаті області, це хороша команда, яка себе сьогодні добре проявила.