ОДЕК – «Рочин»: Прев’ю

Матч ОДЕК – «Рочин», який відбудеться 22 квітня в Оржеві о 16:00, безумовно, можна назвати центральним у турі. Адже зустрічатимуться лідери Групи «1» Чемпіонату України серед аматорів, яких на цей момент в турнірній таблиці розділяє всього одне очко.

Це вже буде четверта гра між «Рочином» і ФК ОДЕК в сезоні 2017/2018. До речі, усі три матчі завершилися з нічийними рахунками, що свідчить про запеклу боротьбу між цими клубами. Двічі команди зіграли між собою в 1/8 Кубка України серед аматорів. Рахунки 0:0 і 2:2 вивели в ¼ фіналу нашу команду за рахунок двох забитих на виїзді голів.

В третьому турі Чемпіонату «Рочин» 20 серпня 2017 року вдома зіграв з командою з Оржева у нульову нічию. Тоді гра виявилася абсолютно рівною. В першому таймі дещо переважали соснівчани, в другому – гра вирівнялася.

«Рочин» цієї весни зіграв уже три поєдинки на офіційному рівні. Соснівчани в рамках Кубка України серед аматорів двічі зіграли з «Демнею» (2:0, 0:0), успішно вийшовши у півфінал. В Чемпіонаті «Рочин» з рахунком 1:2 вдома поступився ФК «Минай», а ОДЕК на виїзді зіграв у нічию 1:1 з ФК «Калуш».

Виїзд уболівальників на цю гру з Червонограда від “Омеги-Люкс” в 10:30. Варто відзначити, що уболівальники «Рочина» планують приїхати на гру в Оржів і власними автомобілями. Це є свідченням того, що «Рочин» користується великою популярністю в нашому регіоні, а його гра є небайдужою для багатьох прихильників футболу Соснівки, Сокаля, Червонограда….

Арбітри матчу ОДЕК – Рочин:

Арбітр – Михайлюк А. В. (Київ), асистенти арбітра – Хіміченко К. М. (Київська обл.), Ступак Д. В. (Київська обл.), четвертий арбітр – Никорович Р. В. (Рівне), спостерігач арбітражу – Буковецький Р. Й. (Чоп)

В 12 турі Групи «1» зустрічаються:

Кристал (Чортків) – ФК Калуш

ФК Малинськ – Нива (Теребовля)

ОДЕК (Оржів) – Рочин (Соснівка)

ФК Минай – Покуття (Коломия)

Прес-служба ФК “Рочин”