“Малинськ” – “Рочин”: Прев’ю

У неділю, 6 травня, “Рочин” зіграє на виїзді календарну гру Чемпіонату України серед аматорів з ФК “Малинськ” (Рівненська обл.). Початок – 16:00.

Цей матч соснівчани проведуть на фоні втоми від виснажливого матчу Кубка України серед аматорів з «ЛНЗ – Лебедин», який відбувся у середу. Не допоможе команді в Малинську і травмований Олег Домальчук.

Гра першого кола між «Рочином» і «Малинськом» завершилася перемогою соснівчан. Голами в нашій команді відзначилися Андрій Кохман та Юрій Яструб.

Команди вже зустрічалися між собою в цьому році у Винниках в рамках товариського матчу, зігравши внічию 3:3. Тоді у першому таймі обидві команди хоч і особливо не розкривалися, але на двох спромоглися забити аж п’ять голів. Тричі по ходу першого тайму «Рочин» був в ролі наздоганяючого: за грубі помилки в обороні підопічні Богдана Самардака карали суперника зі стовідсотковою реалізацією. Якщо відверто, то на три голи від себе, ймовірно таки, гравці «Малинська» й самі не очікували, адже неозброєним оком було помітно, що команда Володимира Підкіпняка у контролі м’яча та в організації гри перегравала суперника.

В чемпіонаті Рівненської області “Малинськ” зараз одноосібно очолює турнірну таблицю, здобувши на старті дві перемоги у двох поєдинках.

Як завжди, “Рочин” організовує поїздку своїх фанатів. Виїзд з Соснівки о 9:30, з Червонограда – 10:00.

Результати матчів за участю ФК “Малинськ” у весняній частині Чемпіонату України серед аматорів:

ФК Хмельницький – ФК Малинськ – 1:4

ФК Малинськ – Нива – 3:0

ФК Калуш – ФК Малинськ – 2:1

В 14 турі зустрічаються (Група «1»)

ФК Хмельницький – ФК Калуш

Кристал – Покуття

ФК Малинськ – Рочин

ОДЕК – ФК Минай

Арбітри матчу:

Арбітр: Радюкін Т. О. (Хмельницька обл.)

Асистенти арбітра: Літницький А. Г. (Хмельницький), Микитин П. М. (Івано- Франківськ)

Четвертий арбітр: Безуглий О. Ю. (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Трач Б.Б. (Тернопіль)

Прес-служба ФК «Рочин»