ФК “Малинськ” – “Рочин”: Прев’ю

У неділю, 16 вересня, “Рочин” зіграє на виїзді гру 7 туру чемпіонату України серед аматорів з ФК “Малинськ”. Початок – 16:00

Матч у Малинську “Рочин” проведе на фоні втоми після складного кубкового матчу на виїзді з виноградівським ФК “Севлюш”. Крім того, у нашої команди є кадрові втрати. Але ті факти, що “Рочин” є лідером чемпіонату України серед аматорів у своїй групі і перед командою завжди стоять найвищі цілі та завдання, навіть за таких обставин змушують нашу команду грати у Малинську , як кажуть, лише на перемогу. Ігри між “Рочином” і “Малинськом” завжди відзначаються особливою напругою. Адже і команда з Соснівки, і команда з Малинська є так званими старожилами Аматорської ліги, які провели між собою багато ігор.

В цьому чемпіонаті “Рочин” здобув максимум очок: п’ять перемог у п’ятьох матчах. ФК “Малинськ” після п’яти матчів має 10 очок, що дає йому змогу посідати четверте місце у турнірній таблиці. У чемпіонаті Рівненщини підопічні Богдана Самардака (відомого у минулому футболіста, який провів не одну сотню матчів на найвищому рівні) посідають після 17 турів другу сходинку у турнірній таблиці, програючи 11 очок лідеру змагань – ФК “Маяк” (Сарни).

Результати матчів за участю ФК “Малинськ” в Аматорській лізі сезону 2018/2019:

ФК Малинськ – Агрон – 3:1

Карпати – ФК Малинськ – 0:0

ФК Малинськ – ФК Тернопіль-ДЮСШ – 2:0

ФК Малинськ – Покуття – 0:1

ФК Ужгород – ФК Малинськ – 1:5

У 7 турі зустрічаються (Група “1”)

Кристал – Кобра

ФК Малинськ – Рочин

Агрон – ФК Ужгород

Карпати – Покуття

ОДЕК – ФК Тернопіль-ДЮСШ