«Рочин» – у фіналі

Соснівський «Рочин» вийшов до фіналу Кубка Львівщини. У півфінальному матчі наша команда здобула вольову перемогу з рахунком 2:1 над «Юністю» з Верхньої Білки.

Матч у Нижній Білці очікувався уболівальниками обох команд з великим нетерпінням, адже зустрічалися бронзовий призер чемпіонату України серед аматорів та лідер чемпіонату Львівщини й діючий володар Кубка. ФК “Рочин” організував для своїх фанатів поїздку на цей матч, але чимало уболівальників з Соснівки і Сокаля приїхали підтримати “Рочин” власним транспортом.

Гра розпочалася з призначеного пенальті у ворота “Рочина” вже на 5 хвилині матчу. Влучний удар Олега Панасюка з одинадцятиметрової позначки вивів господарів вперед – 1:0. Після цього гра набирала все більше та більше емоційного відтінку. Апогеєм першого тайму стала гра рукою у власному майданчику одного з гравців “Юності”, але арбітр не вказав на одинадцятиметрову позначку… “Не дали пенальті – заб’ємо голи з гри” – подумали гравці “Рочина” і на другий тайм вийшли, мабуть, як на останню гру в житті.

У другій половині матчу гравці “Рочина” завдяки максимальній самовіддачі та вірній тренерській схемі захопили ініціативу у матчі. Перевага втілилася у голи – Олексій Найдишак вдало зіграв на добиванні після штрафного – 1:1. Та для виходу у фінал цього було мало. І Андрій Дева блискучим ударом головою за 15 хвилин до закінчення гри приніс соснівчанам путівку у фінал Кубка Львівщини-2018.

На останніх хвилинах гри стався прикрий епізод. Олександ Портянко, самовіддано боровшись за мяч, зазнав важкої травми голови.На жаль, перемоги нікому не даються легко.

Продемонструвавши великі бійцівські якості та високу майстерність, гравці «Рочина» здобули путівку у фінал у грі проти досить сильного суперника на його полі. Відзначимо головного тренера “Рочина” Володимира Підкіпняка, який вибрав вірну тактику на цей поєдинок, а також у перерві матчу зумів знайти важелі впливу на команду. Це було протистояння не лише гравців, але й протистояння тренерів, яке виграв тренер “Рочина”.

Інший півфінальний кубковий поєдинок ФК «Миколаїв» – СКК «Демня» відбудеться у неділю, 28 жовтня.

«Юність» (Верхня Білка) – «Рочин» (Соснівка) – 1:2

Голи: Панасюк (5, пен.) – Найдишак (51), Дева (75)

«Юність»: Жук, Романюк, Бойко, Каваців, Дмитрух, Іжовський, Карачевський, Музика ((Нетлюх, 73), Цень, Пансюк, Адам (Шептицький, 70)

«Рочин»: Коваленко, Домальчук, Оприск, Портянко (Заліпа, 88), Васюта, Найдишак, Яструб, Кашуба (Богданов, 89), Мартиняк (Дева, 36), Мельник (Набізада, 65), Цюпка (Самойліч, 90+3)

Прес-служба ФК “Рочин”