Без Кубка України

      Соснівський «Рочин» припинив боротьбу у Кубку України серед аматорів. За підсумками двох матчів 1/8 фіналу наша команда не змогла пройти лідера чемпіонату Львівщини «Юність» з Верхньої Білки. Перший матч між цими командами завершився внічию 1:1, а у другому зрахунком 1:0 перемогла команда Богдана Костика.

Зважаючи на результат першого матчу, для того, щоб вийти у наступний етап змагань, соснівчанам обов’язково було потрібно забивати у Винниках гол. Втім, грати у відкритий футбол з командою Верхньої Білки з перших хвилин матчу – це було абсурдно.

У першому таймі команди зосередили основну увагу на захисті власних воріт, обмежившись декількома напівмоментами біля воріт суперників. У першому таймі жодна з команд, як кажуть, на гол так і не напрацювала. Не сприяла цьому і дощова погода, за якої, як відомо, легше оборонятися, ніж атакувати. Звичайно, що погодній фактор був цього дня не на користь «Рочина».

Другий тайм активніше розпочали гравці «Юності», але соснівчани досить уважно та сконцентровано грали у захисті, при цьому гостро контратакуючи. На 60 хвилині матчу Юрій Яструб ефектно зльоту пробивав по воротах господарів, але надійно зіграв голкіпер «Юності». Через 10 хвилин Андрій Дева, вийшовши практично віч-на-віч з воротарем «Юності», не зумів переграти його, втративши, мабуть найреальнішу у цій грі нагоду вивести «Рочин» у 1/4 фіналу Кубка України серед аматорів.

Якби Андрій Дева забив гол, то, мабуть, соснівчани втримали переможний рахунок. А далі – класика жанру: не забиваєш ти – забивають тобі. Богдан Адам, використавши єдину помилку захисту «Рочина» у цьому матчі, влучним ударом замкнув передачу з правого флангу – Верхня Білка використала фактично свій єдиний момент біля воріт Анатолія Коваленка…

Отже, Верхня Білка здобула путівку у 1/4 фіналу Кубка України серед аматорів, але не будемо забувати, що «Рочин», обігравши «Юність» на її полі два тижні тому, здобув путівку у фінал Кубка Львівщини.

Свій наступний матч «Рочин» проведе у неділю, 28 жовтня. У Соснівці наша команда прийматиме ФК «Ужгород» в чемпіонаті України серед аматорів. Початок – 14:00.

“Юність” В.Білка – “Рочин” Соснівка 1:0. Перший матч – 1:1

23 жовтня – середа. Стадіон імені Богдана Маркевича.

Гол: Адам Богдан (80)

“Юність” В.Білка – Жук Андрій, Романюк Віталій, Федорів Володимир, Каваців Ярема (Бойко Роман,37), Дмитрух Віталій, Іжовський Іван, Костик Богдан (Молоков Іван,87), Цень Роман (Добрянський Мар’ян,90), Музика Юрій (Нетлюх Захар,90), Панасюк Олег (Саковець Борис,90), Шептицький Олег (Адам Богдан,76)

“Рочин” Соснівка – Коваленко Анатолій, Домальчук Олег, Заліпа Юрій, Портянко Олександр, Васюта Роман, Богданов Микола, Найдишак Олексій (Мартиняк Юрій,46), Яструб Юрій, Набізада Омар (Дева Андрій,66), Кашуба Віталій (Самойліч Максим,76), Цюпка Назар

Попередження: Федорів Володимир (8), Найдишак Олексій (10), Яструб Юрій (13), Костик Богдан (18), Цюпка Назар (28), Васюта Роман (49), Шептицький Олег (58), Панасюк Олег (63), Мартиняк Юрій (74), Дмитрух Віталій (75), Жук Андрій (90+3)

ФК “Рочин”