Фінал Кубка. Прев’ю

У неділю, 18 листопада, на львівському стадіоні СКІФ соснівський “Рочин” у фіналі Кубка Львівської області зіграє з ФК “Миколаїв”. Початок – 13:00.

Запрошуємо уболівальників підтримати соснівську команду в цьому, безумовно, історичному матчі. ФК “Рочин” організовує поїздку автобусом своїх прихильників на фінал Кубка Львівщини.

Відзначимо, що цього року уболівальники підтримували “Рочин” не лише у всіх домашніх матчах, але практично і у всіх матчах на виїзді. Прихильники “Рочина” ділили разом з командою радість перемог і гіркоту поразок. Були випадки, що уболівальники приїжджали на гостьові матчі “Рочина” навіть власним транспортом, часто уболівальники усією сім’єю приходили на матчі “Рочина”…

Звичайно, що усі ми різні: хтось уболівав за “Рочин” лише у домашніх матчах у Соснівці чи Червонограді, а хтось долав разом з командою не одну сотню кілометрів, підтримуючи своїх футболістів на виїзді; хтось палко та голосно вів “Рочин” до перемог, а хтось підтримував команду своєю присутністю на стадіоні, але для всіх цих людей “Рочин” став частинкою життя. Гравцям “Рочина” було для кого грати, було кому дарувати радісні емоції.

ФК “Рочин” вдячний за підтримку своїм уболівальникам протягом сезону і запрошує їх на фінал Кубка Львівщини!